https://xxxbest.net jean slayer doggy fuck riley maes tight pussy.
https://moonlightsex.pro callie calypso.
rough anal slut amateur the cock enforcer.www.letmefap.net the manga cafe in tokyo.
043_top_manta_biennal_ag

CATALONIA IN VENICE

CAT. Peces de la gràfica de comunicació del projecte Seguint el Peix / Following the Fish que hem dissenyat per Institut Ramon Llull + LEVE i Top Manta. Aquest projecte forma part de l’esdeveniment col·lateral de la 18a Mostra Internacional d'Arquitectura de La Biennale di Venezia.
Animació Emerson Yashin Blanco.

ESP. Piezas de la gráfica de comunicación del proyecto Siguiendo el Pez / Following the Fish diseñado para Institut Ramon Llull + LEVE + Top Manta. Este proyecto forma parte de el Evento colateral de la 18a Muestra Internacional de Arquitectura de la Biennale di Venezia.
Animación Emerson Yashin Blanco.

photo_5893465944053889931_y

CAT. Des d'un inici la idea d'aquesta proposta ha estat treballar el disseny com a marc (o manta) per poder deixar l'espai central a les imatges generades per les/els integrants de Top Manta, a partir d'un taller de co-creació ideadat amb ajuda de Martta Joan on vam il·lustrar amb unes dinàmiques de dibuix ràpid els diferents conceptes que condueixen aquesta mostra.

ESP. Des de un inico la idea de esta propuesta ha sido trabajar el diseño como marco (o manta) para poder dejar el espacio central a las imágenes generadas por las/los integrantes de Top Manta, a partir de un taller de co-creación ideado con ayuda de Martta Joan dónde ilustramos a través de dinámicas de dibujo rápido los conceptos que conducen esta muestra.

poster-1
taller_venice
044_top_manta_biennal_ag-1
035_top_manta_biennal_ag-1
porta
rollup
IMG_3398
VENECIA

fontpont.estudi@gmail.com IG @fontpont

petite latina face jizzed.www.chicasenred.me
blonde and brunet beauty in silver. sextophd.net